Güngören Bilim ve Sanat Merkezi

WEB https://gungorenbilsem.meb.k12.tr
Adres : TOZKOPARAN MAH. HALDUN TANER SK. ALPARSLAN İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 25 GÜNGÖREN / İSTANBUL
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven, ülkesine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, bunları davranış hâline getirmiş bireyler olarak yetiştirilmesi, Ülkesinin millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip; lider, yapıcı, yaratıcı ve ülke kalkınmasına katkıda bulunan bireyler olarak yetiştirilip geliştirilmesi, c) Bilimsel düşünce ve davranışlarla estetik değerleri birleştiren, üretken, sorun çözen, kendini gerçekleştirmiş bireyler olarak yetişmeleri, yetenekleri ve yaratıcılıklarını erken yaşta fark ederek en üst düzeyde kullanmaları, Öğrencilerin yaratıcı düşünce, keşif, icat, sosyal ilişkilerde başarı, inovasyon, liderlik, iletişim ve sanatsal beceriler kazanmaları, Özel yetenekleri doğrultusunda bilimsel çalışma disiplini kazanmaları, disiplinler arası düşünme, sorunları çözme, belirlenen ihtiyaçları karşılamaya yönelik projeler gerçekleştirmeleri amaçlanır.
MİSYON : Güngören bölgesinde tanılanmış özel yetenekli öğrencilerin, potansiyellerini gerçekleştirebilmeleri için ihtiyaç duydukları eğitim öğretiim ortamını tasarlayarak onlara vizyoner bir bakış açısı ile yeteneklerini keşfetme yolculuğunda eşlik edebilmek ve bu yeteneklerini evrensel ölçülerde geliştirip derinleştirerek onların bilim insanı ve sanatçılar olmasını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Yarı Zamanlı
Saatler : Hafta İçi :15:30 - 18:30 Cumartesi : 09:30 - 14:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Yok
Ulaşım : Kurumumuz Merter Metro İstasyonuna yakın konumdadır.
Yerleşim Yeri : Merter Metro istasyonunun Yanında
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bilim ve Sanat Merkezimiz ilçe merkezine yakın konumdadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :